Εταιρεία

Η εταιρεία Τσιρώνης Ξύλινα Παιχνίδια Α.Ε ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδικού ποιοτικού παιχνιδιού, του δώρου και της διακόσμησης. Σήμερα έχει καταφέρει να κατέχει μια από τις σημαντικότερες θέσεις στο χώρο του ποιοτικού παιχνιδιού και της διακόσμησης σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκανικές χώρες. Διανέμουμε κατά αποκλειστικότητα μία σειρά εταιρειών στον χώρο του ποιοτικού παιχνιδιού (Haba, Djeco, Sigikid, Pintoys, Eitech-Teifoc, Navir, Krooom, Mystery, Ludi, Helvetiq), εξωτερικού χώρου και άθλησης (Zoggs, Quut και Radio Flyer) και δώρου (Nostalgic-Art, Flensted Mobiles, Kovap).

                           

Οι βασικές αξίες που φροντίζουμε πάντοτε να διέπουν τα προϊόντα μας είναι:

  • Ποιότητα
  • Εκπαιδευτική αξία
  • Εξαιρετικός Σχεδιασμός
  • Περιβαλλοντική ευαισθησία

 

Πολύ μεγάλο μέρος των προϊόντων που διαθέτουμε είναι βραβευμένα για την ποιότητα, την σχεδίαση και την εκπαιδευτική τους αξία σε παγκόσμιο επίπεδο. Διαθέτουμε περισσότερες από 120 κατηγορίες προϊόντων  (παιχνίδια, βρεφικά, διακόσμηση παιδικού δωματίου, δώρα ενηλίκων & εποχιακά) σε 7000 κωδικούς και με διαρκή διατήρηση αποθεμάτων, για περισσότερο από το 85% όλων των κωδικών.

           

                            

Παράλληλα, η εταιρεία έχει εισαχθεί τα τελευταία χρόνια και στον τομέα της παραγωγής , φέρνοντας στην αγορά προϊόντα, όπως μουσικά παιδικά όργανα, δώρα ενηλίκων και μουσικά κουτιά με το Private Label «Συλλογή Ανέμη»  καθώς και διακόσμηση παιδικού δωματίου με το brand “Svoora”.

Στις εγκαταστάσεις μας στην Θεσσαλονίκη, μπορείτε να επισκεφτείτε το μόνιμο εκθετήριο μας για να ανακαλύψουμε μαζί σε έναν εκθεσιακό χώρο 250 τ.μ με δείγματα από όλες τις κατηγορίες τα προϊόντα που ταιριάζουν τέλεια στο προφίλ του καταστήματος σας και να ενημερωθείτε για τα 600 περίπου νέα προϊόντα που η εταιρεία προσθέτει  στη γκάμα της κάθε χρόνο.

Λόγω του πλήθους και της ποιότητας των προϊόντων που διαθέτουμε είμαστε στην ευχάριστη θέση να εξυπηρετούμε μια ευρεία γκάμα συνεργατών όπως καταστήματα παιχνιδιών, βιβλιοπωλεία, ηλεκτρονικά καταστήματα, καταστήματα βρεφικών ειδών, καταστήματα ειδών δώρου, πωλητήρια μουσείων, τουριστικά καταστήματα κ.α.